lördag 5 februari 2011

Jag har ju nu insett att lägga ut bilder i 30 dagar är inte min grej, är inte på bloggen varje dag och orkar helt enkelt inte :/

Just nu sitter vi i Tweed Heads hos moster med familj, helt underbart. Har varit och badat och fiskat idag och bara tagit de lugnt, nu vaknas de mat av mästerkocken Frank och sen blir de skräckfilm ! MOHAHAHA! Peter kommer inte kunna sova ikväll eftersom han inte pallar skräckisar ;)

Husvagnen är också såld, första personen som tittade på den köpte den.. ett bra köp vill jag lova. Nu återstår de bara att få iväg bilen och surfbrädan. Hoppas det går lika lätt. Dagarna framöver ska vi inte göra NÅT ALLS ! Men vi har iaf bestämt att vi ska till golfklubben nästa lördag och äta buffe. Sveriges buffeér.. slå er i vägen. Detta slår allt, det finns allt från frukt, thaimat, kall pasta, kött, seafood, massor av olika efterrätter m.m (love it) :D Är nästan så att vi måste ta ett kort på detta på lördag ;)

Nästa måndag blir de nya zeeland och jag längtar verkligen, har stora förhoppningar. Tråkigt dock att vi inte kommer ha tillgång till internet och kommer inte kunna ringa hem eller skriva till personer på facebook, ska försöka uppdatera bloggen så gott de går med bilder därifrån.

Ha en bra helg för det har vi :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar