tisdag 10 augusti 2010

Vilse !

Igår kväll var det helt sjukt, vi var ett gäng på 6 personer som satt hemma hos oss och några surfade på datorn. Dom fick upp en sida som heter chatroulette!
Vilket innebär att man chattar men folk med webbcamen på. Man skriver med folk runt om i världen och pricken över i.et är ju när det dyker upp snubbar som visar snöppas! Och det var inte en runksnubbe man stötte på, så mycket snöpp vi fick se igår lär vi inte se i hela livet.. Hahah! Dom brydde sig inte ens om att det var killar framför datan som kollade på! USCH!!!!
Det var bara att klicka på next så byttes den personen bort.

Min dag började totalt kasst, men blev klart bättre när jag fick träffat brudarna Elin och Helen.
Blev en snabb sväng i thn för present inköp till svärmor och lilla syster.... Efter tog vi oss en promenad i skubbet som var på väg att sluta i katafuckingstrof :P
VI höll på att GÅ VILSE!
Pinsamt värre när man haft sina gympa pass där uppe i nio år.. men som har ju gjort om hur mycket som helst på den stora slingan, så passa er om ni går där en mörk kväll;)

Kan inte sluta skratta åt Helen och Elin när dom säger - Å där kan man va, å där kan man va ! Vet inte vilken komiker som säger så men kul är det iaf :)

/ Sanna

3 kommentarer:

  1. björn gustavsson säger så sannis ;) /frilla

    SvaraRadera
  2. Haha jaa jutte ja :D men helvete vad roligt de är.. Samma med han i en annan del av köping. - VA kosta den då ? Tusen spänn elle?

    hahaha

    SvaraRadera
  3. Men Sanna lilla gumman, hur kunde ni gå vilsa på Skubbet!?!?
    går de ens att göra ?!?! de e ju bara att följa vägarna !!

    SvaraRadera