torsdag 6 oktober 2011

HJÄLP?

Säg att man får en normalstor bebis som väger över 3000g.
Vilken storlek köper man till bebisen då? Vissa säger att 50 passar och andra att man absolut ska köpa 56 för väger den över 3000g så är 50 för litet :/ Usch jag blir sååååååå förvirrad. Om någon har något att säga så skriv gärna på kommentarer så blir jag kanske lite klokare ;)

3 kommentarer:

  1. Hej Sanna! Vissa märken är större i storlekarna än andra. Polarn och pyret är tex väldigt stora i storlekarna och Tor hade länge deras stl 50 och 56 (i flera månader) Vi hade ganska många plagg i stl 50 och de kunde han använda i kanske en månad eller två. Egentligen hade vi lite för mycket kläder. Fast å andra sidan var det skönt att inte behöva tvätta så mycket. Men det är så olika plagg till plagg och bebis till bebis. Han var 52 lång och vägde knappt 3200. Men gick snabbt upp i vikt. Visst kan bebisar kräkas och bajsa på sig en del, och då vill man ju kunna byta helt men annars smutsar inte bebisar ned sig så mycket. Värre är det idag! haha...

    Om du vill får du gärna komma förbi och titta på lite kläder. Tänkte spara några om vi får ett till barn och sen kanske sälja ut och ge bort resten.

    SvaraRadera
  2. Jag skulle nog också satsta på 56, Edwin var 52 när han föddes och kunde knappt ha plaggen i storlek 50.. Men du kan ju alltid köpa nått i båda 50 och 56 att ha med till BB.. Man vet ju aldrig hur stor bebisen är förrän den är ute =)

    SvaraRadera