fredag 6 januari 2012

BB- väskan?!?!?

Vad är det viktigaste att ha med i bb-väskan?? Pallar inte att ha med en massa överflödig skit som inte kommer användas!

4 kommentarer:

  1. Min första väska var full med skit! När bebbe nr 2 kom packade jag journalerna som du får av barnmorskan, kläder till bebben, och extra kläder till mig, innetofflor! Allt annat var överflödigt. På BB säger de ofta att man inte ska ge nappen, jag tog med en napp ialla fall och det var min räddning på båda mina barn :) Spännande Sanna!!! jag är så nyfiken på vem du har därinne :) Kram

    SvaraRadera
  2. Läser man på nätet på alla dessa listor så blir man ju knäpp? Vem fan behöver lypsyl med sig till BB ??? haha. tack Denise för svaret ;) Kram

    SvaraRadera
  3. Jag håller med Denise, goa mysiga kläder till dig, det lär behöva, och kläder till barnet, ifs så får man låna där, men det är ju lite roligare med sina egna.!! Napp, (fast det är som D säger, de tycker inte om det, men va fan, man ger ju nappen ändå när man kommer hem )

    SvaraRadera
  4. Har hört av många nu att personalen nästan kör över oss nyblivna mammor med tex att man inte får ha napp! Det ska väl dom skita i ?

    SvaraRadera